Πέντε έδρες στη Θεσπρωτία για τον συνδυασμό Καχριμάνη;



Και πέμπτη έδρα είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλίζει στη Θεσπρωτία, ο συνδυασμός του επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.

Ήδη είναι βέβαιο πως έχουν εκλεγεί ο Θωμάς Πιτούλης με πάνω από 5.629 σταυρούς (έχουν καταμετρηθεί τα 166 από τα 168 τμήματα), η νυν Δήμαρχος Σουλίου κα Μπραΐμη με 4.245 σταυρούς, ο πρόεδρος τη ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου με 3.533 σταυρούς και η δημοτική σύμβουλος Ηγουμενίτσας κα Δηλαβέρη με 3.016 σταυρούς.
Πέμπτη στη κατάταξη η οποία αναμένεται να πάρει την έδρα είναι η κα Σπανοπούλου, η οποία έλαβε 2.671 σταυρούς, αφήνοντας στην έκτη θέση την Αντιγόνη Φίλη η οποία έχει συγκεντρώσει 2.440 σταυρούς.

Την πέμπτη έδρα που παίρνει η παράταξη Καχριμάνη,, τη χάνει η παράταξη Δημητρίου και συγκεκριμένα ο γραμματέας της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ στο νομό Θεσπρωτίας κ. Μιχάλης Κάτσινος, ο οποίος έλαβε τη μερίδα του λέοντος με 612 σταυρούς.

Την έκτη έδρα για λογαριασμό της παράταξης Ζάψας καταλαμβάνει ο Δημήτρης Σακαρέλης, ο οποίος συγκέντρωσε 1.008 σταυρούς αφήνοντας δεύτερο τον Μιχάλη Τζομάκα ο οποίος έχει λάβει 920 σταυρούς.

Την έβδομη θέση του περιφερειακού συμβούλου Θεσπρωτίας, εκτός απροόπτου, θα κατέχει για λογαριασμό της παράταξης Ριζόπουλου, ο Δημήτρης Γκαμπρέλας, ο οποίος, με καταμετρημένα τα 166 από τα 168 τμήματα (υπολείπεται ένα τμήμα στην Πέρδικα και ένα στη Νέα Σελεύκεια), προηγείται κατά 73 σταυρούς από την κα Κοτσώνη, μετρώντας 1.088 σταυρούς έναντι 1015.
Πέντε έδρες στη Θεσπρωτία για τον συνδυασμό Καχριμάνη; Πέντε έδρες στη Θεσπρωτία για τον συνδυασμό Καχριμάνη; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.