Ανακοίνωση του Ανεξαρτήτου Συνδυασμού της Κοινότητας Φιλιατών του Δήμου Φιλιατών.



Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Ύστερα από διαβουλεύσεις αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την πρόοδο και την ανάπτυξη των Φιλιατών και που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας για το κοινοτικό συμβούλιο.

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται <<ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ >>

και πλαισιώνεται από τους:

1) ΚΟΤΕ ΚΩΣΤΑΝΤΩ συζ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ
2) ΛΑΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ
3) ΛΕΖΟΣ ΙΩΑNΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΌΛΗ
4) ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ
5) ΜΙΜΉ ΕΛΕΝΑ ΤΟΥ ΙΩΆΝΝΗ
6) ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑΣ) ΤΟΥ ΝΕΊΛΟΥ
7) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Κάθε προσπάθεια θα είναι για το συμφέρον της πόλης μας συνεργαζόμενοι με όποια δημοτική αρχή κι αν προκύψει διεκδικώντας την επίλυση όλων των προβλημάτων καθώς και των αναπτυξιακών έργων που απαιτούνται, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και την ανάπτυξη της, χωρίς προσωπικές και πολιτικές διακρίσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Πιστεύουμε στην κοινωνία των ενεργών πολιτών με στόχο τη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας στις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου για την επίλυση των υποθέσεων που αφορούν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Προχωράμε λοιπόν στις εκλογές της 26 Μάη με δύναμη μας τους Φιλιατιώτες και τις Φιλιατιώτισσες που ήδη έχουν εκφραστεί θετικά για την ανεξάρτητη κίνησή μας για να δώσουμε τον αγώνα μας με ήθος, εντιμότητα και καθαρό λόγο για το καλό του<< τόπου μας>>.

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ
Ανακοίνωση του Ανεξαρτήτου Συνδυασμού της Κοινότητας Φιλιατών του Δήμου Φιλιατών. Ανακοίνωση του Ανεξαρτήτου Συνδυασμού της Κοινότητας Φιλιατών του Δήμου Φιλιατών. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.