Και η Έλενα Γκουλιούμη με τον Νικόλα ΚάτσιοΥποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η καταγόμενη από το Καμίνι Παραμυθιάς Έλενα Γκουλιούμη. 
Φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοκοινομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι ήδη διπλωματούχος βοηθός φυσιοθεραπευτή και ζει στην Παραμυθιά. 
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο την Έλενα Γκουλιούμη ανέφερε ότι:
«Η παράταξή μας δίνει βήμα και ρόλο στη νέα γενιά και το κάνουμε έμπρακτα με δυναμικές υποψηφιότητες όπως είναι αυτή της Έλενας Γκουλιούμη. Την ευχαριστώ που συμπορεύεται μαζί μας σε μια προσπάθεια να κάνουμε την Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι τόπο δημιουργίας για τους νέους συνδημότες μας». Η Έλενα Γκουλιούμη σε δήλωσή της ανέφερε ότι: «Τώρα είναι η ώρα της γενιάς μας. Συμμετέχουμε στις προσεχείς εκλογές και στηρίζουμε τον Νικόλα Κάτσιο για δήμαρχο Σουλίου. Τον γνωρίζουμε, είναι έμπειρος, επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας και έχει ένα πλήρες και συγκροτημένο σχέδιο δράσης για να πάμε το δήμο μας ψηλά!»

«Τόπος Αξιών»
Νικόλας Κάτσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Και η Έλενα Γκουλιούμη με τον Νικόλα Κάτσιο Και η Έλενα Γκουλιούμη με τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες