Υποψήφιος και πάλι με τον Γιάννη Λώλο ο Δημήτρης Πάκος

 

Πιστός στην αγάπη του για τον τόπο, για ακόμα μία φορά, αποφάσισε να προσφέρει τις δυνάμεις του αλλά και την πλούσια εμπειρία του στα Αυτοδιοικητικά, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας και σημερινός Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτριος Πάκος.
Είναι από τους λίγους που τόσο από τη θέση του δημοτικού συμβούλου όσο και από τη θέση του Αντιδήμαρχου, πήρε σοβαρά τον ρόλο του και έλαβε τον λόγο σε όλα σχεδόν τα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας πάντα εμπεριστατωμένες απόψεις αλλά κυρίως προτάσεις.

Ο κ. Πάκος γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1970 στην Καταμάχη Ιωαννίνων και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Πέρδικα Θεσπρωτίας 
Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Μαργαριτίου και το 4άξιο Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς.

Είναι Πτυχιούχος και Διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής (παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα θεωρητικών Ευρωπαϊκής και Φωνητικής), απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και πτυχιούχος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.  
Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του εκπαίδευση στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών πεζικού, υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός και του απονεμήθηκε Στρατιωτικός έπαινος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού. 

Στην συνέχεια ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την μαχητική Δημοσιογραφία και διετέλεσε Διευθυντής Ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, Προϊστάμενος δημοσιογραφικού τομέα, Αρχισυντάκτης και Αρθρογράφος σε εφημερίδες και περιοδικά, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Παραμυθιάς. 

Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας την τετραετία 2007-2010 και Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας από το 2011 έως και σήμερα , ενώ τα δύο τελευταία χρόνια είναι Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Είναι έγγαμος με την Παπανδρέου Αικατερίνη, υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την Δημοτική Ποίηση.

Καλή επιτυχία φίλε Δημήτρη.
Υποψήφιος και πάλι με τον Γιάννη Λώλο ο Δημήτρης Πάκος Υποψήφιος και πάλι με τον Γιάννη Λώλο ο Δημήτρης Πάκος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 12, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.