Ευχαριστήριο του υπ. συμβουλου κ. Ναπολέων Τσάνη



Φίλες και φίλοι, 
Φτάνοντας στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής - της προεκλογικής πορείας, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στους συνταξιδιώτες μου συμπολίτες οι οποίοι, άλλοι συμπορεύτηκαν εξ αρχής, άλλοι συναντηθήκαμε και γνωριστήκαμε στην πορεία, αλλά σε όλους όσοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. 
Θεωρώ πως κάναμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. 
Ειδικά ευχαριστώ όσους ταξίδεψαν από μακριά για να στηρίξουν τόσο εμένα αλλά και το Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο τον οποίο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής» και τον συγχαίρω για την επανεκλογή του. 
Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους συνυποψηφίους που οι Δημότες επέλεξαν με την ψήφο τους ως Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου μας. 
Σε ατομικό επίπεδο, κρατώ τις φιλίες που ενισχύθηκαν και αναπτύχθηκαν κατά την πορεία αυτή και σας διαβεβαιώνω ότι τόσο η παρουσία μου, όσο και το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο και τους συμπολίτες μου θα είναι διαρκές. 
Δηλώνω παρών. 
 
Ναπολέων Τσάνης του Αθανασίου
Ευχαριστήριο του υπ. συμβουλου κ. Ναπολέων Τσάνη Ευχαριστήριο του υπ. συμβουλου κ. Ναπολέων Τσάνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.