Και η Ιωάννα Λεοντάρη με τον Νικόλα Κάτσιο



Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Ιωάννα Λεοντάρη. 
 
Είναι Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, ζει και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Παραμυθιά και έχει κοινωνική δράση στην περιοχή. 
 
Η Ιωάννα Λεοντάρη σε δήλωσή της ανέφερε ότι: «Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Τόπος Αξιών» του Νικόλα Κάτσιου γιατί εδώ και χρόνια έχει δώσει διαπιστευτήρια μέσα από το έργο του στην Περιφέρεια Ηπείρου και την προσφορά του στην προώθηση ζητημάτων του δήμου μας. Επίσης, πιστεύω στην ανανέωση και στην παρουσία νέων προσώπων στα τοπικά δημοτικά πράγματα». 
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο την Ιωάννα Λεοντάρη ανέφερε ότι: «Με τη συμμετοχή της Ιωάννας στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στηρίζουμε ακόμη περισσότερο την ανανέωση. Καλώς ήρθες Ιωάννα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

«Τόπος Αξιών»
Νικόλας Κάτσιος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Και η Ιωάννα Λεοντάρη με τον Νικόλα Κάτσιο Και η Ιωάννα Λεοντάρη με τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.