Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την μεταβολή της περιόδου υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Ως λήξη ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο Υπομέτρο 6.3 ορίζεται η 25η Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00. Το ΠΣΚΕ δεν θα δέχεται οριστικοποιήσεις μετά την 1μ.μ. της 25ης Ιουνίου (4η τροποποίηση της πρόσκλησης).

Επίσης, σύμφωνα με την «3η Τροποποίηση της 1ης Πρόσκλησης για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων», λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό των εισοδημάτων τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος των υποψηφίων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2018 και καθορίζεται ελάχιστη συνολική βαθμολογία ίση με 50 βαθμούς κάτω από την οποία οι αιτήσεις στήριξης δεν γίνονται αποδεκτές.

Όλο το θεσμικό πλαίσιο του Υπομέτρου 6.3 αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (http://www.agrotikianaptixi.gr) και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου (www.php.gov.gr) στην «Ενημέρωση αγροτών».

Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» Μετάθεση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.