Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι.


Με ρωτούσαν τα παιδιά μου παλιότερα τι σημαίνει η παροιμία «είπαμε το νερό νεράκι»! Προσπάθησα να τους εξηγήσω, να γίνω παραστατικός! Ευχαριστώ τη ΔΕΥΑΗ που με βοήθησε και με το παραπάνω να το καταλάβουν!
Πάνω από 2 εβδομάδες συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης στην κοινότητα Μαυρουδίου. Εκτός των καθημερινών και πολύωρων διακοπών νερού που παρατηρείται, η πίεση του νερού, και όταν αποκαθιστάται η υδροδότηση, είναι τόσο χαμηλή που σε πολλά σπίτια να μην επαρκεί ούτε για ένα ντους, φυσικά δεν γίνετε λόγος για πλυντήρια ρούχων και πιάτων!                                      Να αναφέρω τα θέματα υγιεινής! Και όλα αυτά εν έτει 2019!
Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με τα προβλήματα υδροδότησης που ξεκίνησαν με τις πρώτες ζέστες. Ακούγετε ότι οι σωλήνες υδροδότησης έχουν βουλώσει ή και ότι δεν επαρκεί η δεξαμενή (πέρυσι πώς επαρκούσε…). Ποιό είναι τελικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαφνικά φέτος? Απευθύνθηκα προσωπικά στον Δ/ντη της ΔΕΥΑΗ, δεν έλαβα καμιά ξεκάθαρη απάντηση λόγω φόρτου εργασίας, κατανοητό!
Ως δημότης όμως θα ήθελα επίσημα να ενημερωθώ όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Μαυρουδίου για το μείζον αυτό πρόβλημα αλλά και τις σχετικές ενέργειες της ΔΕΥΑΗ, αν έχουν γίνει, για την αντιμετώπιση του προβλήματος!

Υ.Γ. Ή τουλάχιστον υποδείξτε μας σε ποια ντουζιέρα στην παραλία του Δρεπάνου μπορούμε να πηγαίνουμε να πλενόμαστε!

Ένας  αγανακτισμένος  δημότης  που  είναι  συνεπής  στις  υποχρεώσεις  του  απέναντι στο  Δήμο  και  στη  ΔΕΥΑΗ
Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι. Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.