Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ)Μήνυμα νίκης και ενότητας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Σουλίου ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έστειλαν οι πολίτες της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου με την παρουσία τους το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου.

Η μαζικότητα των συνδημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι πολίτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στην τελική εντυπωσιακή συγκέντρωση της παράταξης «Τόπος Αξιών» και κατέκλυσαν το χώρο έξω από το Εκλογικό Κέντρο της παράταξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετά στελέχη των δημοτικών παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας» και «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας», οι οποίοι σηματοδότησαν με την παρουσία τους τη διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους τρεις αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς.

Ο Ν. Κάτσιος στην ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου ανέδειξε πρώτη δύναμη την παράταξη «Τόπος Αξιών» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, όμως οι πολίτες μας έδειξαν και το δρόμο της σύνθεσης, της συνεργασίας και της σύγκλισης. «Συζήτησα και συνεχίζω να συζητώ με όλες τις παρατάξεις που άσχετα αν δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο έχουν τις δικές τους θετικές προτάσεις, οι οποίες θα προσδώσουν μια δημιουργική δυναμική στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Από την περασμένη Δευτέρα εργαζόμαστε μεθοδικά για να κάνουμε πράξη την εντολή σας για συμπόρευση και με άλλες υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις, στη βάση μιας στέρεας προγραμματικής σύγκλισης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου.

Αναλύοντας λεπτομέρειες της συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο Ν. Κάτσιος δεν εξαίρεσε ούτε την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού όπως ανέφερε: «Συγκροτούμε μια εποικοδομητική σχέση συνεργασίας, με ειλικρίνεια και αξιοπιστία που εγγυάται μια ισχυρή επιτυχημένη διακυβέρνηση τετραετίας για το δήμο. Δεσμευτήκαμε να συνθέσουμε το κοινό μας όραμα, να το μπολιάσουμε με πολιτικές προστιθέμενης αξίας, ώστε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο αύριο. Και πάνω σε αυτή τη βάση συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα μικρό βηματάκι πίσω για να κάνουμε όλοι την Κυριακή ένα μεγάλο άλμα μπροστά!»

Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ζήτησε από τους πολίτες την προσεχή Κυριακή στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών να ψηφίσουν την παράταξη «Τόπος Αξιών».

«Η νίκη θα είναι νίκη όλων των συνδημοτών μας στο δήμο Σουλίου που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο. Η νίκη την Κυριακή δεν θα είναι μόνο δική μας θα είναι η νίκη όλων των πολιτών στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν. Ο δήμος Σουλίου θα είναι και αυτή την Κυριακή ξανά νικητής και μαζί από αυτό εδώ το Εκλογικό Κέντρο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, νίκης και προοπτικής», υπογράμμισε με νόημα ο Ν. Κάτσιος.

Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ) Η προεκλογική ομιλία του Νικόλα Κάτσιου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες