Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού



Πολλοί ήταν αυτοί που μετά την αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, όπου και οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες θα διεκδικούσαν την επανεκλογή τους με σταυροδοσία, αμφισβήτησαν την δυνατότητα του νυν Αντιπεριφερειάρχη και επανεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο, διατηρώντας όπως είναι αναμενόμενο τη θέση που κατέχει σήμερα, κ. Θωμά Πιτούλη, προβάλλοντας ως αιτιολογία τις σχεδόν 2 δεκαετίες που είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία φορά που ζήτησε τη ψήφο των πολιτών.

Κάποιοι από αυτούς, συνυπολογίζοντας τα παραπάνω θεώρησαν ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να γίνουν "χαλίφηδες" στη θέση του "χαλίφη".
Και πάλεψαν λυσσαλέα για αυτό ακόμα και με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ο σημερινός ψηφοφόρος όμως, δεν παρασύρεται εύκολα από τις πολιτικές σειρήνες, αφού και η πρόσβαση στη γνώση - ενημέρωση είναι πλέον εύκολη, αλλά πάνω από όλα κατέχει και την ικανότητα της σύγκρισης και της αξιολόγησης, όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά.

Και στο πρόσωπο του Θωμά, παρά τα όσα λάθη του, άλλωστε λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν πράττει τίποτα, η Θεσπρωτική κοινωνία, αναγνώρισε όλα αυτά τα στοιχεία, ώστε να τον αναδείξουν πρώτο σε σταυρούς (5.805), με μεγάλη διαφορά 1500 ψήφων από την δεύτερη.

Δείτε τη τελική σταυροδοσία του συνδυασμού Καχριμάνη στη Θεσπρωτία:

1 ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 5.805
2 ΜΠΡΑΪΜΗ-ΜΠΟΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4.306
3 ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ 3680
4 ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΡΕΓΓΙΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3.049
5 ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΡΡΑ ΗΛΙΑΝΑ του ΝΕΙΛΟΥ 2.733
6 ΦΙΛΗ-ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2.502
7 ΤΟΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 2.017
8 ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ 1.508
9 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ 1.249
10 ΛΥΚΑ ΜΥΡΤΩ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 1.141
11 ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ 520
Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού Αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος του παιχνιδιού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.