Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη



Την Κυριακή 26 Μαΐου η Θεσπρωτία αναδείχτηκε πρωτοπόρα για μία ακόμη φορά, στην σαρωτική νίκη του συνδυασμού «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με Περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Τιμητική επιλογή, που αναδεικνύει την διαχρονικότητα των μεταξύ μας δεσμών ειλικρίνειας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Εκφράζω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ προς όλες και όλους τους Θεσπρωτούς, για την μεγαλειώδη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Σε όλους τους υπαλλήλους της Π.Ε Θεσπρωτίας των Δήμων και των εφορευτικών επιτροπών για την άψογη και άοκνη εργασία τους ώστε να φέρουν εις αίσιο πέρας την πραγματικά δύσκολη εκλογική διαδικασία.

Συγχαίρω από καρδιάς όλες και όλους τους υποψήφιους εκλεγμένους και μη στις δύο βαθμίδες της αυτοδιοίκησης για τον κόσμιο προεκλογικό αγώνα.

Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ-συνεργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και για ένα καλύτερο αύριο της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου.

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.