Και επίσημο… Ο Αμυράς στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων



Μία θέση λιγότερη για τους πλέον των δέκα ενδιαφερομένους να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων. Εξ Αθηνών και επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η κάθοδος στο νομό, με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αμυρά. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές πρόκειται για προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη πράγμα που συμβαίνει και σε άλλες περιοχές της χώρας. Την Τετάρτη, λίγο πριν το μεσημέρι ανακοινώθηκαν τρεις υποψηφιότητες οι οποίες, σύμφωνα με την ενημέρωση της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτούν το άνοιγμα σε ευρύτερους πολιτικούς χώρους.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αμυρά στο Νομό Ιωαννίνων έρχεται ως… κεραυνός εν αιθρία στην τοπική πολιτική σκηνή και προκαλεί έντονες αναταράξεις στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Οι θέσεις που απομένουν για το ψηφοδέλτιο για τους άνδρες ενδιαφερόμενους είναι μόλις δύο γεγονός που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει πραγματική… σφαγή!

Ο Γιώργος Αμυράς είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Το 2010 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, ως επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, ενώ στις ευρωεκλογές του 2014 εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και κατέλαβε την έβδομη θέση.

Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 εκλέχθηκε βουλευτής της Β' Αθηνών με το Ποτάμι, από το οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2019 λόγω της αντίθεσής του στη συμφωνία των Πρεσπών.

Το πολιτικό του μέλλον εξαρτάται πλέον από την ψήφο των Γιαννιωτών!
Και επίσημο… Ο Αμυράς στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων Και επίσημο… Ο Αμυράς στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.