Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του



Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ποτέ δεν υπήρξε αυτοσκοπός και γι' αυτό το λόγο δεν επεδίωξα να είμαι αρεστός, αλλά χρήσιμος. 
Παρά την 4η συνεχόμενη επανεκλογή μου, γνωρίζω πως αυτό δεν έχει καμία σημασία, εάν δεν συνοδεύεται από ουσιαστικό έργο. 
Η διακονία των πολιτών και η πρόοδος του τόπου ήταν το κύριο μέλημά μου και πολλές φορές επέλεξα εκείνο το έργο που μπορεί να μην ήταν άμεσα ορατό, αλλά ήταν διαχρονικά ουσιαστικό. 
Ποτέ μου δεν εξαργύρωσα αρχές και αξίες για να αποκομίσω πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. 
Αντίθετα, όταν χρειάστηκε, δεν δίστασα να συγκρουστώ με πρακτικές και συμπεριφορές, που ήταν τροχοπέδη στην εξυπηρέτηση των πολιτών και διασφάλιζαν την ευημερία των ισχυρών και ημετέρων σε βάρος των φτωχών και αδυνάτων. 
Ποτέ μου επίσης δεν επεδίωξα τις δημόσιες σχέσεις, ως αντιστάθμισμα μιας πιθανής πολιτικής ανεπάρκειας. 
Με αυτό τον τρόπο "πολιτεύεσθαι" τι άλλο μπορώ να αισθάνομαι, πάρα μόνο αισθήματα ευγνομωσυνης για όλους εσάς που συνεχίσατε να με εμπιστεύεστε και με τιμήσατε εκ νέου με την ψήφο σας. 
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. 
Θέλω να γνωρίζετε πως αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης δεν θα την προδώσω ποτέ και πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Δημήτρης Πάκος για την επανεκλογή του Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.