Ευχαριστήρια επιστολή του Βασίλη Γκόλια, Δημοτικού Σύμβουλου της Δημοτικής ενότητας Συβότων


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Το γεγονός ότι συγκαταλέγομαι μεταξύ των πρώτων, σε σταυρούς προτίμησης, ανάμεσα στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον. Η εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά, και έρχεται και ως επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλαμε .
Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στο καθήκον αυτό στο ακέραιο, και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε ο Δήμος Ηγουμενίτσας και ειδικότερα η Δημοτική ενότητα Συβότων να βρεθεί στη θέση που της αξίζει . Είμαι διατεθειμένος να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου όσο γίνεται πιο δυναμικά, από όποια θέση ευθύνης μου ανατεθεί από τον Δήμαρχο μας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω, όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, γιατί με την ψήφο τους έδωσαν αξία στη δημοκρατική διαδικασία, και απέδειξαν ότι οι πολίτες του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι ενεργοί πολίτες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, εκλεγμένους και μη. Ο αγώνας για την ευημερία του τόπου μας και των δημοτών μας δεν έχει νικητές και ηττημένους .

Βασίλης Γκόλιας ,
Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Συβότων , με τον συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής.
Ευχαριστήρια επιστολή του Βασίλη Γκόλια, Δημοτικού Σύμβουλου της Δημοτικής ενότητας Συβότων Ευχαριστήρια επιστολή του Βασίλη Γκόλια, Δημοτικού Σύμβουλου της Δημοτικής ενότητας Συβότων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.