Επίσκεψη Μάριου Κάτση στα έργα της Γ' φάσης του Λιμανιού Ηγουμενίτσας



Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μάριος Κάτσης την Πέμπτη 06/06/19, στα έργα κατασκευής της Γ΄ φάση του λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους μηχανικούς και τους εργαζομένους του εργοταξίου. Ο βουλευτής αφού είδε από κοντά και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων, δήλωσε σχετικά:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στα έργα της Γ΄ φάσης του λιμανιού της πόλης μας. Το 2015 όταν αναλάβαμε το έργο βρισκόταν κυριολεκτικά στον αέρα, με σοβαρότατο κίνδυνο να απενταχθεί. Με πολλή δουλειά καταφέραμε να βρούμε την απαραίτητη χρηματοδότηση, ώστε σήμερα το έργο να βρίσκεται κατασκευαστικά 8-9 μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, που ορίζει ως έτος παράδοσης το 2021. Η αναπτυξιακή σημασία του εμπορευματικού λιμανιού ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Νομού μας, καθώς αποτελεί εθνικής σημασίας λιμάνι για την χώρα. Εμείς, με πολλή και συστηματική δουλειά είμαστε ικανοποιημένοι που θέσαμε τις βάσεις για μια αναπτυξιακή πορεία η οποία πρέπει να συνεχιστεί.

Επίσκεψη Μάριου Κάτση στα έργα της Γ' φάσης του Λιμανιού Ηγουμενίτσας Επίσκεψη Μάριου Κάτση στα έργα της Γ' φάσης του Λιμανιού Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.