Απαντάει με απειλές ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ



Με απειλές επέλεξε να απαντήσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ κ. Κοτζαπαναγιώτου, σε κείμενο που αναρτήσαμε (Δείτε ΕΔΩ).
Από τη μια εκφράζει την απορία του για το κείμενό μας και από την άλλη λέει πως θα αποκαλύψει τα κίνητρα της ανάρτησης μας.
Αφού μας κατηγορεί για εκβιασμούς, χωρίς βέβαια να αναφέρεται συγκεκριμένα, μας απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Δεν διαψεύδει βέβαια τίποτα από τα όσα αναφέραμε στο κείμενό μας. Ίσα, ίσα που μας υπενθύμισε πως από 1998 το έπαιζε σε δύο ταμπλό.
Ομολογούμε πως είχαμε ξεχάσει ή πέρασε απαρατήρητο από τη μνήμη μας το γεγονός ότι ήταν υποψήφιος το 1998 με το κοινό συνδυασμό ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμού, υπό του κυρίου Νταή. 
Να τον ενημερώσουμε επίσης πως ο μικρόκοσμός μας, απαριθμεί πάνω από 16.000 followers στην σελίδα μας στο Facebook και πάνω από 30.000 αναγνώστες το μήνα στο site μας.
Φυσικά γιατρέ, ισχύει το «skripta manent”. 
Και εάν χρειαστεί θα το υπερασπιστούμε και εμείς.
Άλλωστε εσείς ζητήσατε την βοήθειά μας δημοσιογραφικά. 
Όπως και το ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε βέβαια θα γίνουμε, π.χ. πολιτικοί γυρολόγοι. 
Η δημοσιογραφική κληρονομιά που μου άφησε παρακαταθήκη ο αείμνηστος πατέρας μου Αλέξης Αναστασίου, δεν μου επιτρέπει να κωφεύω και να μην αποκαλύπτω τα πραγματικά γεγονότα, ούτε να υποκύπτω σε απειλές.
Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.
Να σας κάνουμε επίσης γνωστό πως ο κόσμος έχει πλέον γνώση και γνωριζόμαστε όλοι καλά στην μικρή μας κοινωνία. 
Όσο για το δήθεν παρασκήνιο της συγγραφής του κειμένου μου, οι μόνοι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν, είναι η σύζυγός μου και ο γιος που ήταν παρόντες.
Καλή επιτυχία στον αγώνα σας και όλοι θα κριθούμε στο τέλος, από το αποτέλεσμα και από την ίδια την κοινωνία.

Βαγγέλης Α. Αναστασίου 

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Κοτζοπαναγιώτου:


Ευχαριστώ τον συντάκτη του κειμένου της ανάρτησης,για την αναφορά στο πρόσωπό μου, η οποία γίνεται για πρώτη φορά στα πολλά χρόνια που ασχολούμε με την πολιτική, εκφράζοντας συνάμα την απορία γι αυτό.

Τον ευχαριστώ επίσης για την επιλεκτική έρευνα που έγινε στο πολιτικό μου παρελθόν από τον συντάκτη, η οποία χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ως παγκόσμιο πολιτικό φαινόμενο.
Δεν με απασχολεί βεβαίως ο χαρακτηρισμός γιατί γνωρίζουν όλοι καλά, πως το “παγκόσμιο” στο οποίο γίνεται αναφορά, περιορίζεται στον μικρόκοσμο του συντάκτη και μόνο σε αυτόν.

Για την αλήθεια των γεγονότων,η ενασχόλησή μου με την πολιτική αρχίζει το 1998 όταν εκλέχτηκα ως Δημοτικός Σύβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας στο κοινό ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού της Αριστρεράς και του ΠΑΣΟΚ. Σε όλες τις μετέπειτα εκλογικές αναμετρήσεις για το Δήμο Ηγουμενίτσας, με τη στήριξη των συμπολιτών μου, κατέλαβα μία από τις πρώτες θέσεις σε αριθμό ψήφων κάθε δημοκρατικού ψηφοδελτίου που συμμετείχα.

Τα διαπιστευτήρια για τον έντιμο πολιτικό αγώνα που κάνω,τα αναζητώ στους συμπολίτες μου που με τιμούν με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογές που ήμουν υποψήφιος. Από κανέναν άλλον. Δεν ενδίδω σε εκβιασμούς και μαγειρέματα από τους αυτοπροσδιοριζόμενους πολιτικούς Chef του τόπου. Δεν συμμετέχω σε αυτό το «τραπέζι».

Δεν είμαι από τους πολιτικούς που έχουν ανάγκη την πολιτική και δεν μπαίνω σε αυτού του είδους το παιχνίδι. Γνωρίζω καλά, πως δεν πρέπει να εκτίθεμαι σε ρεύματα από όπου «φυσάει ο άνεμος». Το τηρώ ανελλιπώς ως ιατρική και πολιτική συνταγή. Παρά ταύτα, θα υπερασπιστώ με κάθε μέσον την προσωπικότητά μου, αποκαλύπτοντας βεβαίως αν χρειαστεί το παρασκήνιο της συγγραφής του κειμένου που αναρτήθηκε. Ο σκοπός του είναι για μένα προφανής. Ας έχει υπόψη του ο συγγραφέας, ότι τα «skripta manent”, θα αποκαλύψουν τα κίνητρα της ανάρτησης και θα χρησιμοποιηθούν για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε θα γίνουμε. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους !

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Κώστας Κοτζαπαναγιώτου
Ιατρός
Υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Απαντάει με απειλές ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Απαντάει με απειλές ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.