Στο Νο.4 της Ευρώπης εκτοξεύτηκε η Μιχαέλα Λάκη μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού

Στο Νο.4 της Ευρώπης εκτοξεύτηκε η Μιχαέλα Λάκη μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού





Μετά από τον θρίαμβό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U14, η Μιχαέλα Λάκη σημείωσε σημαντικές ανόδους στις κατατάξεις της Tennis Europe.

Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα Ελληνίδα τενίστρια, σκαρφάλωσε στο Νο. 4 της κατάταξης των κοριτσιών U14 στην Ευρώπη, από το Νο. 12 που βρισκόταν. Κέρδισε δηλαδή 8 θέσεις.

Στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, δηλαδή στην κατάταξη με τις καλύτερες παίκτριες στην Ευρώπη έως 16 ετών, η 14χρονη Μιχαέλα σκαρφάλωσε στο Νο. 51, κερδίζοντας 32 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως σ’ αυτή την κατάταξη βρίσκονται και αρκετές μη Ευρωπαίες αθλήτριες, που έχουν κερδίσει βαθμούς σε διοργανώσεις της Tennis Europe, επομένως πρόκειται για μια κατάταξη που αντικατοπτρίζει λίγο πολύ την εικόνα της κατηγορίας των 16 ετών σε πιο παγκόσμια κλίμακα.

Θυμίζουμε πως η Μιχαέλα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Most της Τσεχίας, όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 14 ετών. Θριάμβευσε και πέτυχε 6 νίκες, χάνοντας μόνο ένα σετ στις 6 αναμετρήσεις που έδωσε, για να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Επιπλέον, έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα για την ιστορία του ελληνικού τένις, καθώς έγινε μόλις η δεύτερη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα μονά και η πρώτη που το κατέκτησε.
Στο Νο.4 της Ευρώπης εκτοξεύτηκε η Μιχαέλα Λάκη μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Στο Νο.4 της Ευρώπης εκτοξεύτηκε η Μιχαέλα Λάκη μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.