Το πάρκο της Γωνιάς και μια πρόταση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το πάρκο της Γωνιάς και μια πρόταση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)




Αν και ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχή, με πανοραμική θέα της πόλης της Ηγουμενίτσας, εδώ και πολλά χρονιά το σημείο έχει γνωρίσει την απόλυτη  εγκατάλειψη από τους αρμόδιους φορείς.
Ένας χώρος σε στρατηγικό σημείο για την πόλη μας, όπου αναδεικνύει όλη την ομορφιά της.

Ο λόγος για το πάρκο στην Γωνιά.



Επισκεφθήκαμε το πάρκο μετά από καιρό και δυστυχώς αντικρίσαμε την ίδια αποκαρδιωτική εικόνα.

Μια περιοχή που είναι παρατημένη, από τους τοπικούς μας άρχοντες εδώ και χρόνια. 

Όποιος σταματήσει για να αντικρίσει τη θέα, το μόνο που θα δει είναι σκουπίδια κάθε λογής, ακαθαρσίες, ξερόχορτα και την απόλυτη εγκατάλειψη.


Τα τελευταία χρόνια γίνετε μία προσπάθεια από τον εφημέριο του παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου, για την ανάδειξη του σημείου, με τον καλλωπισμό του περιβάλλοντα χώρου.

Δεν αρκεί όμως αυτό.

Θεωρούμε πως είναι απαραίτητη και η συμβολή του Δήμου Ηγουμενίτσας, ο οποίος διαθέτει τα μέσα, ώστε να καθαριστεί ο χώρος, να φυτευθούν νέα λουλούδια και να τοποθετηθεί φωτισμός και πόσιμο νερό, παγκάκια και γιατί όχι και ένα υπαίθριο γυμναστήριο, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο που θα προσελκύει και τουρίστες κατά τους θερινούς μήνες αλλά κυρίως και τους δημότες, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη μας.













Το πάρκο της Γωνιάς και μια πρόταση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Το πάρκο της Γωνιάς και μια πρόταση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.