Πέρδικα: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτών για τα ακριβή σημεία διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου

Πέρδικα: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτών για τα ακριβή σημεία διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου 



Ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες γης, της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας, του Δήμου Ηγουμενίτσας, της Π. Ενότητας Θεσπρωτίας και οι ιδιοκτήτες γης, της Τοπικής Κοινότητας Αγιάς, του Δήμου Πάργας, της Π. Ενότητας Πρέβεζας, οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον, διότι οι ιδιοκτησίες τους πρόκειται να θιγούν από την όδευση του Διασυνδετηρίου Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) Ελλάδας – Ιταλίας να προσέλθουν στο Κοινοτικό Κατάστημα Πέρδικας, από 05/08/2019 έως 09/08/2019 ώρα από 10:00 π.μ έως 15:00 μ.μ για να λάβουν γνώση των πρόχειρων Κτηματολογικών Διαγραμμάτων και Πινάκων της ζώνης διέλευσης του Αγωγού και να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους της κατωτέρω μελετητικής εταιρείας, συμπληρώνοντας το έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας και προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων της ιδιοκτησίας τους καθώς και κάθε σχετική πρόσθετη πληροφορία (τοπογραφικά διαγράμματα, κλπ).

Τις εργασίες τοπογραφικών αποτυπώσεων και κτηματογραφήσεων εκτελεί η σύμπραξη Εταιρειών C&M ENGINEERING Α.Ε, Πρατίνου 99, Αθήνα και ASPROFOS ENGINEERING A.E, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 284, Καλλιθέα, υπεύθυνος μηχανικός κ. Νικόλαος Λινάρδος τηλ. 210-2220455.

Πέρδικα: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτών για τα ακριβή σημεία διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου Πέρδικα: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτών για τα ακριβή σημεία διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.