Ηγουμενίτσα: Ως εδώ με τα φουγάρα των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Ως εδώ με τα φουγάρα των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ)





Δυστυχώς επανερχόμαστε και θα επανερχόμαστε στο θέμα των φουγάρων των καραβιών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που σπέρνουν τον καρκίνο στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς στην ουσία, να συγκινείται κανείς στα σοβαρά, ώστε υπεύθυνα να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. 

Σε καθημερινή βάση οι καρκινογόνοι καπνοί από τα φουγάρα των πλοίων, σκεπάζουν τον ουρανό της Ηγουμενίτσας .

Τα φουγάρα των καραβιών εκπέμπουν δηλητήριο σπέρνοντας έτσι τις καρκινογόνες τους ουσίες στα σωθικά των κατοίκων.

Το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας, η Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας, ο Σύλλογος Περιβάλλοντος του Νομού Θεσπρωτίας, οι γνωστοί οικολόγοι της περιοχής αλλά κυρίως ο Εισαγγελέας Θεσπρωτίας, παραμένουν απόντες και αδιαφορούν στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων της Ηγουμενίτσας.


Κάνουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά έκκληση σ’ όλους αυτούς, μεταφέροντας τους δίκαιους φόβους, αλλά και την οργή των κατοίκων, να βγουν από το κέλυφος της αδιαφορίας και του ωχαδερφισμού, για να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι των συμπολιτών τους.

Ας ελπίσουμε πως έστω και τώρα, θα αντιδράσουν όλοι δυναμικά, ώστε να πάψει να διαπράττεται αυτό το στυγερό έγκλημα διαρκείας σε βάρος της υγείας του λαού.


Όσο οι αρμόδιοι θα αδυνατούν να βρουν οριστική λύση στο πρόβλημα των φουγάρων των καραβιών που δένουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εμείς θα συνεχίσουμε να το αναδεικνύουμε.

Όπως βλέπετε και από τη σημερινή φωτό και το προχθεσινό βίντεο, ο ουρανός της Ηγουμενίτσας καλύπτεται από ένα σύννεφο, το οποίο «επιτίθεται» και στις γύρω περιοχές.
 
Όλα θυσία στα συμφέροντα των εφοπλιστών ιδιοκτητών των καραβιών.

 
Ηγουμενίτσα: Ως εδώ με τα φουγάρα των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Ως εδώ με τα φουγάρα των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.