Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα ποινικά αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα ποινικά αδικήματα 
 

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

· Xθες (20-09-2019) το πρωί σε χωριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 58χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, ο 58χρονος συνελήφθη διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (45,76) γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα και δύο σφαίρες αγνώστου διαμετρήματος.
Χθες (20-09-2019) το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Αργοστολίου και Σάμης Κεφαλληνιάς, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής (500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

· Χθες (20-09-2019) το μεσημέρι στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 29, 20, 24 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις δράστες, χθες το μεσημέρι στον Βράχο Πρέβεζας, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο. Κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο που βρέθηκε στην κατοχή τους.
Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε μία υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένης στην Άρτα καθώς και σε δύο απόπειρες. Συγκεκριμένα, ο δράστης, προχθές (19-09-2019) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, εισήλθε στα σπίτια τριών ηλικιωμένων γυναικών προσποιούμενος ότι είναι φίλος συγγενικού τους προσώπου και με το πρόσχημα ότι θα παραλάβει προσωπικά τους έγγραφα αντί αυτών, κατάφερε να αποσπάσει από τη μία ηλικιωμένη γυναίκα το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα ποινικά αδικήματα Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα ποινικά αδικήματα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.