Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες στον κόμβο Πλαταριάς

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες στον κόμβο Πλαταριάς (+ΒΙΝΤΕΟ)



Aπό τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιριών υπογράφηκαν οι συμβάσεις κατασκευής δύο κυκλικών κόμβων στις Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτης (θέση Ελεούσα – Εργατικές κατοικίες) και Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (θέση Πλαταριά).

Με την κατασκευή των ανωτέρω κόμβων, ικανοποιούνται αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και ταυτόχρονα βελτιώνονται οι συνθήκες οδικής ασφάλειας στις συγκεκριμένες περιοχές.

Στην Πλαταριά, ο κυκλικός κόμβος στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσα- Πρέβεζα, έχει προϋπολογισμό 640.000 ευρώ και θα κατασκευαστεί από την ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.. Η έναρξη των εργασιών μπορεί να γίνει άμεσα, με καταληκτική ημερομηνία περάτωσης των εργασιών την 25η Μαρτίου 2020. Ο κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού με την Επαρχιακή οδό Πλαταριάς- Συβότων – Πέρδικας 9ης και 19ης επ. οδών Π.Ε. Θεσπρωτίας. Με την κατασκευή του έργου θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της περιοχής, καθώς σήμερα υπάρχουν σοβαρές ατέλειες στο οδόστρωμα όσον αφορά τις συνθήκες ασφάλειας (ορατότητα, σήμανση κλπ) στη συγκεκριμένη διασταύρωση. Να σημειωθεί πως μετά το συγκεκριμένο κόμβο, θα ακολουθήσει η κατασκευή και νέου έργου, για τη βελτίωση της οδού Πλαταριά- Σύβοτα, στην περιοχή Πλαταριάς, για το οποίο επίσης έχει αναδειχθεί ανάδοχος.

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες στον κόμβο Πλαταριάς Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες στον κόμβο Πλαταριάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.