Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
 
 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας .

Στην συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα της υλικοτεχνικής υποδομής Νηπιαγωγείων και Δημοτικών . Ζητήθηκε η πραγματοποίηση αντισεισμικού έλεγχου των σχολικών κτηρίων και τέθηκε και το θέμα της σχολικής περιουσίας .

Στο πρόβλημα στέγης των Νηπιαγωγείων ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το πρώην Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας , μόλις παραχωρηθεί στο Δήμο , ένα μέρος του θα χρησιμοποιηθεί για Νηπιαγωγείο , καθώς επίσης και σε δυο οικόπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου θα γίνει προσπάθεια , μελλοντικά , για την κατασκευή Νηπιαγωγείων .

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά σχολεία (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο , 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας κ.α.) δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη δέσμευση.

Για το θέμα του αντισεισμικού ελέγχου μας δήλωσε ότι το κόστος είναι απαγορευτικό για τον Δήμο και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση στο αίτημα μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών . Για το ζήτημα της σχολικής περιουσίας δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη απάντηση .

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα την προσπάθειά του ώστε να δρομολογηθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των σχολείων .

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.