Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Υπουργό Ναυτιλίας

Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Υπουργό Ναυτιλίας 
 

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη είχε χτες ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας έθεσε μετ’ επιτάσεως το ζήτημα της χερσαίας ζώνης, που ταλανίζει αρκετά χρόνια τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ζητώντας την επιτάχυνση της απεμπλοκής της από την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και την άμεση παραχώρηση στην τοπική κοινωνία των τμημάτων της, που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες.

Επίσης δόθηκε έμφαση στην απόδοση ανταποδοτικών στον Δήμο ως αντιστάθμισμα στην επιβάρυνση της πόλης από τη λειτουργία του λιμένα και τέθηκε εκ νέου το ζήτημα της αναγκαιότητας της εκπροσώπησης του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Δ.Σ. του Ο.Λ.ΗΓ..

Τέλος συζητήθηκε η επιτάχυνση της διαδικασίας της αδειοδότησης και κατασκευής της μαρίνας, όπως και η αδειοδότηση και λειτουργία υδατοδρομίου στην Ηγουμενίτσα.

Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Υπουργό Ναυτιλίας Συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με τον Υπουργό Ναυτιλίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.