Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου»

Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου



Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο «Πάνθεον», η ενημερωτική εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου SUMPORT «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου» (Sustainable Urban Mobility in MED PORT cities).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Σωτήρης Σερδένης εξωτερικός συνεργάτης του έργου, παρουσίασε τα αποτελέσματα των πιλοτικών δράσεων του έργου και ειδικότερα στο Σύστημα Δωρεάν Κοινόχρηστων Ποδηλάτων που έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί η Π.Ε. Θεσπρωτίας. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε αναλυτικά η διαδικασία εγγραφής, χρήσης και γενικότερα λειτουργίας του συστήματος, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη.

Στη συνέχεια, η κα Χριστίνα Γόγολου, εκ μέρους της ομάδας ΣΒΑΚ του Δήμου Ηγουμενίτσας παρουσίασε τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρις σήμερα καθώς και τα προγραμματισμένα έργα που αφορούν στο δίκτυο ποδηλατοδρόμων της Ηγουμενίτσας. Τέλος ο κ. Παναγιώτης Ζύλης, εκ μέρους του ποδηλατικού ομίλου Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ» παρουσίασε χρήσιμες συμβουλές για σωστή ποδηλασία με ιδιαίτερη αναφορά στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Το έργο SUMPORT συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG MED 2014-2020.

Για αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του συστήματος και τον τρόπο εγγραφής των συνδρομητών της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα igoumenitsa.cyclopolis.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο SUMPORT: sumport.interreg-med.eu.

Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου» Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα σε Πόλεις-Λιμάνια της Μεσογείου» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.