Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς

Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς


Προβλήματα από καταπτώσεις χώματος και πετρών, αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς, στο ύψος των "πετρελαίων".

Η ισχυρή βροχόπτωση που συνεχίστηκε όλο το βράδυ, είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος με χώματα και πέτρες και να έχει κλείσει από την τροχαία, η μία λωρίδα κίνησης των οχημάτων.

Δεκάδες είναι τα σημεία και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θεσπρωτίας που επηρεάστηκαν από την κακοκαιρία, κυρίως από καταπτώσεις βράχων και δέντρων. 

Τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση έχουν αποκατασταθεί ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν παρατηρήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.
Πράγμα που αποδεικνύει πως ο σωστός καθαρισμός των ρεμάτων από την Περιφέρεια, αλλά και η έγκαιρη προετοιμασία από την πλευρά των Δήμων και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, απέτρεψαν για φέτος, τουλάχιστον εώς τώρα, να παρατηρηθούν φαινόμενα, τα οποία είχαμε συνηθίσει να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.