Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς

Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς


Προβλήματα από καταπτώσεις χώματος και πετρών, αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς, στο ύψος των "πετρελαίων".

Η ισχυρή βροχόπτωση που συνεχίστηκε όλο το βράδυ, είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος με χώματα και πέτρες και να έχει κλείσει από την τροχαία, η μία λωρίδα κίνησης των οχημάτων.

Δεκάδες είναι τα σημεία και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Θεσπρωτίας που επηρεάστηκαν από την κακοκαιρία, κυρίως από καταπτώσεις βράχων και δέντρων. 

Τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση έχουν αποκατασταθεί ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν παρατηρήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.
Πράγμα που αποδεικνύει πως ο σωστός καθαρισμός των ρεμάτων από την Περιφέρεια, αλλά και η έγκαιρη προετοιμασία από την πλευρά των Δήμων και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, απέτρεψαν για φέτος, τουλάχιστον εώς τώρα, να παρατηρηθούν φαινόμενα, τα οποία είχαμε συνηθίσει να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.
Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς Προβλήματα από καταπτώσεις στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πλαταριάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.