Ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δράσεις του “Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς”

Ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δράσεις του “Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς”


O υπό σύσταση Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς, ενημερώνει για μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις μέχρι και το τέλος της χρονιάς, για την εξωστρέφεια του τουριστικού προϊόντος:
  • Στα πλαίσια της διεθνούς εκθέσεως τουρισμού Philoxenia, έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της έκθεσης, 9 συναντήσεις με τουριστικά γραφεία περιοχών κατά μήκος της Εγνατίας οδού, (8 χονδρικής και 1 λιανικής πώλησης υπηρεσιών), όπου και θα παρουσιαστεί η περιοχή και θα παραλάβουν από ένα press kit του τοπικού τουριστικού προϊόντος.
  • Υλοποιείται και σύντομα θα είναι “στον αέρα” ο νέος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός της περιοχής μας, με λεπτομέρειες για τον προορισμό, τα μνημεία, την διαμονή, τις δράσεις, την γαστρονομία και πολύ αναλυτικά όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Η υλοποίηση πραγματοποιείται με την συνεργασία του κ. Γιώργου Μαλαμίδη και του Epirus Photo Safari
  • Προγραμματίζεται συνάντηση εργασίας με τους υπεύθυνους του Super Rally 2021 της Harley Davidson, με σκοπό την ένταξη της περιοχής στις δραστηρίοτητες των μελών του club.
  • Σε συνεργασία με το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), εξετάζεται η πιθανότητα διοργάνωσης μια πολύ μεγάλης δράσης, για την οποία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.
  • Σε συνεργασία με το τμήμα τουρισμού του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, και τον Σύλλογο Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική καταγραφή όλων των επιχειρήσεων του κλάδου, με σκοπό την σύνταξη έκθεσης στατιστικών στοιχείων για την δημιουργία της τουριστικής ταυτότητας της περιοχής. Ήδη με την συνεργασία του Συλλογου Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού εχει ολοκληρωθεί η αναλυτική καταγραφή του αριθμούν κλινών και δωματίων για όλον τον Δήμο Σουλίου.
  • Από την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα την εορταστική Παραμυθιά, με δώρο ένα τριήμερο στην Κέρκυρα. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν σε λεύκωμα (ηλεκτρονικό και έντυπο) ως ένθετο στον τουριστικό οδηγό.
  • Τέλος την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Καραγιάννη και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δημητρίου, με ατζέντα προβλήματα του τουρισμού.

Για όλες τις δράσεις θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα τους.

Ο υπό σύσταση Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς, θα ήθελε να σημειώσει πως οι δράσεις που θα πραγματοποιεί, θα είναι τεχνοκρατικές και δεν θα έχουν σχέση με παρεμβάσεις σε σημεία της πόλης ή του Δήμου, ούτε με την διοργάνωση πολιτιστικών ή λαογραφικών εκδηλώσεων, ούτε με διοργάνωση άλλων εκδηλώσεων εκτός τουρισμού.
Ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δράσεις του “Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς” Ενημέρωση για τις προγραμματισμένες δράσεις του “Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Παραμυθιάς” Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.