Ο Μάριος Κάτσης για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα

Ο Μάριος Κάτσης για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα


Η Υπουργός Παιδείας της ΝΔ, ανακοινώσε σήμερα την αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Είχαν δώσει άλλωστε δείγματα γραφής από την εποχή της Κυβέρνησης Σαμαρά, όταν με το σχέδιο «Αθηνά» έκλεισαν 2 τμήματα στην Ηγουμενίτσα, αυτό της Ιχθυοκομείας και των Ξένων Γλωσσών.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να υπάρχει η Θεσπρωτία στον Ακαδημαϊκό χάρτη, να αντιδράσουν άμεσα στην επικείμενη απόφαση αυτή.


Φορείς, κόμματα, αυτοδιοίκηση, αιρετοί, πανεπιστημιακή κοινότητα, φοιτητές, οφείλουν να πάρουν θέση, με ποια πλευρά είναι.

Τέρμα στην υποκρισία και τη διγλωσσία. Να λειτουργήσει λοιπόν το τμήμα όπως μου δεσμεύτηκε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης, ένα μήνα σχεδόν πριν, απαντώντας σε σχετική μου ερώτηση στη Βουλή (αρ. πρωτοκ: 154529 / 3-10-2019)
Ο Μάριος Κάτσης για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα Ο Μάριος Κάτσης για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.