Ηγουμενίτσα: Μαθητές είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν τους καπνούς των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Μαθητές είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν τους καπνούς των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ)


Δυστυχώς επανερχόμαστε για ακόμα μία φορά, στο θέμα των φουγάρων των καραβιών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το οποίο δεν φαίνεται να συγκινείται κανέναν από τους αρμόδιους φορείς και τους πολιτικούς της παριοχής.

Σε καθημερινή βάση οι καρκινογόνοι (;) καπνοί από τα φουγάρα των πλοίων, σκεπάζουν τον ουρανό της Ηγουμενίτσας .

Τα φουγάρα των καραβιών εκπέμπουν "δηλητήριο" λίγα μέτρα από μαθητές, αφού το λιμάνι της Ηγουμενίτσας γειτνιάζει με το 3ο Γυμνάσιο της πόλης.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα του thespro.gr

Θα καλέσουμε για ακόμα μία φορά, το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, τη νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, τη Δημοτική Αρχή της πόλης, την Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας και τη διεύθυνση περιβάλλοντος, τον ιατρικό σύλλογο Θεσπρωτίας, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τον Σύλλογο Περιβάλλοντος του Νομού Θεσπρωτίας, καθώς και τον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, να τοποθετηθούν για το ευαίσθητο αυτό θέμα, που άπτεται της δημόσιας υγείας.


Ηγουμενίτσα: Μαθητές είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν τους καπνούς των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ)  Ηγουμενίτσα: Μαθητές είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν τους καπνούς των πλοίων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.