Ηγουμενίτσα: Κατολίσθηση πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας - Πέτρα καταπλάκωσε ΙΧ

Ηγουμενίτσα: Κατολίσθηση πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας - Πέτρα καταπλάκωσε ΙΧ


Η ισχυρή βροχόπτωση που συνεχίζεται στην πόλη της Ηγουμενίτσας και σε όλη την Ήπειρο, είχε ως αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης, να σημειωθεί κατολίσθηση στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.


Τα χώματα και οι πέτρες που έπεσαν από τα δασάκι, καταπλάκωσαν σταθμευμένο ΙΧ, το οποίο και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Τα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι αρκετά σε ολόκληρη τη Θεσπρωτία, ενώ αρκετές περιοχές βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η νύχτα αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται, ενώ όλος ο κρατικός και δημοτικός μηχανισμός, μαζί με άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αστυνομία και του λιμενικού, βρίσκονται επί ποδός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπου αυτά εμφανιστούν.
Ηγουμενίτσα: Κατολίσθηση πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας - Πέτρα καταπλάκωσε ΙΧ Ηγουμενίτσα: Κατολίσθηση πίσω από το κτήριο της Περιφέρειας - Πέτρα καταπλάκωσε ΙΧ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.