“Ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μία συνωμοσία αγάπης”

“Ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μία συνωμοσία αγάπης” 


Έτσι λοιπόν γλυκά αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας να «συνωμοτήσει» με τους μαθητές σε μια προσπάθεια να ενώσει τις τρείς γενιές (παιδιά - γονείς –παππούδες) ζητώντας από τα παιδιά να ζωγραφίσουν για τα ηλικιωμένα άτομα που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας, του Δήμου Ηγουμενίτσας. 
Οι πίνακες των παιδιών κοσμούν από σήμερα τους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου, δίνοντας χαρά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται αλλά και στους εργαζόμενους. 
Ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία όλους τους μαθητές και τους δασκάλους τους, που βοήθησαν να δημιουργηθούν οι πίνακες ζωγραφικής. 
Τον κ. Σούλα Ιωάννη διευθυντή του παραρτήματος, την κα. Γόγολου Βάσω προϊσταμένη νοσηλευτικής υπηρεσίας και την Παππά Αθηνά κοινωνική λειτουργό που ανταποκρίθηκαν θετικά σ΄αυτήν μας την πρωτοβουλία. 
Όλους όσους φιλοξενούνται στο ίδρυμα αλλά και τους εργαζομένους γι’ αυτήν την υπέροχη υποδοχή που μας ετοίμασαν. 
Θερμά ευχαριστώ του συλλόγου μας στους 1ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας 7ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας Νηπιαγωγείο Μαυρουδίου 1ο Δημοτικό Σχολειό Ηγουμενίτσας Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου 
Καλές γιορτές σε όλους μας!!!
Βασ. Πάντου

“Ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μία συνωμοσία αγάπης” “Ευλογημένη είναι η εποχή η οποία εμπλέκει ολόκληρο τον κόσμο σε μία συνωμοσία αγάπης” Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.