Πληροφοριακό περίπτερο της Αστυνομίας στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Ηγουμενίτσας

Πληροφοριακό περίπτερο της Αστυνομίας στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Ηγουμενίτσας


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας, εν όψει της εορταστικής περιόδου, λειτούργησε πληροφοριακό περίπτερο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Ηγουμενίτσας με στόχο την ενημέρωση, την εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών. 

Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18-12-2019) το πρωί στην οδό Λαμπράκη, όπου βρίσκεται ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης της Ηγουμενίτσας, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας καθώς και από αξιωματικούς διαφόρων υπηρεσιών της οικείας Διεύθυνσης. 

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία και εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου. 


Επίσης, με τη βοήθεια έντυπου υλικού, αλλά και μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με τους αστυνομικούς, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή, την προστασία από εξαπάτηση, καθώς και την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων. 

Επιπλέον, υπήρχε εγκαταστημένος έξω από το χώρο του περιπτέρου προσομοιωτής σύγκρουσης, μέσα από τη χρήση του οποίου τονίστηκε η αναγκαιότητα της χρήσης ζώνης ασφαλείας ακόμα και μέσα στην πόλη όπου οι ταχύτητες είναι χαμηλές. 

Τέλος, το πληροφοριακό περίπτερο τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος στηρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενημέρωση των πολιτών ενώ ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ηγουμενίτσας καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. 

Πληροφοριακό περίπτερο της Αστυνομίας στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Ηγουμενίτσας Πληροφοριακό περίπτερο της Αστυνομίας στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.