Συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Πάργας

Συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Πάργας


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νικόλαο Ζαχαριά πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Καλαμά - Αχέροντα – Κέρκυρας (ΦΔΠΠΚΑΚ) κ. Μάρκος Νικολάου στην τοπική κοινότητα Μορφατίου. 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 «Στενά Αχέροντα» και «Εκβολές Αχέροντα». 

Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων του Κέντρου Πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά (επισκευή στέγης και πορτοπαράθυρων). 

Διατυπώθηκε η πρόθεση για την οργάνωση μια ημερίδας το προσεχές διάστημα στο Κέντρο Πληροφόρησης Αχέροντα στην Αμμουδιά αναφορικά με τις παραπάνω προστατευόμενες περιοχές.

Τέλος, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, υπήρξε προγραμματισμός συνάντησης του Προέδρου του ΔΣ του ΦΔΠΠΚΑΚ με το Δήμαρχο Σουλίου κ. Καραγιάννη Ιωάννη προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το έργο: «Φέρουσα ικανότητα και κατευθύνσεις για την ανάδειξη και διαχείριση των επισκεπτών στην προστατευόμενη περιοχή των Στενών Αχέροντα» που βρίσκεται στη διαδικασία συμβασιοποίησης με αναθέτουσα αρχή τον ΦΔΠΠΚΑΚ.
Συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Πάργας Συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Πάργας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.