Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, στην διασταύρωση για Πολυνέρι και Αργυρότοπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο οχημάτων, στην προσπάθεια των δύο οδηγών να προσπεράσουν προπορευόμενο όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν να τρακάρουν μεταξύ τους, με το ένα όχημα, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν δύο μικρά κοριτσάκια, να καταλήγει σε παρακείμενο χωράφι.

Ευτυχώς τα κοριτσάκια δεν χτύπησαν σοβαρά, παρά μόνο το ένα από αυτά που τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο της.


Η γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.

Ευτυχώς και για αυτή, τα τραύματά της δεν είναι σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρεις νεαροί, οι οποίοι επέστρεφαν από την προπόνηση της ομάδας τους και που ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας τους, αφού και ζώνες φορούσαν και οι αερόσακοι του οχήματος λειτούργησαν κανονικά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.