Στην γενική συνέλευση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ο Γιάννης Καραγιάννης

Στην γενική συνέλευση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ο Γιάννης Καραγιάννης


H Παραμυθιά, ως μέλος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος Περιόδου 1940-1945 με τίτλο «Ελληνικά Ολοκαυτώματα» συμμετέχει σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού του Δικτύου, στη Γενική Συνέλευση που αποτελείται από τα Μέλη-Εταίρους της εταιρείας, από τους δημάρχους με τους νόμιμους αναπληρωτές τους ή άλλα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, που ορίζονται με απόφαση των δημοτικών συμβουλίου των μελών εταίρων.

Το δίκτυο μαρτυρικών πόλεων πραγματοποίησε την γενική συνέλευση το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στα Καλάβρυτα υπό την προεδρία του πρ. δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου και με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, με θέμα τις γερμανικές επανορθώσεις αλλά και την ανάδειξη των περιοχών μαζικών εκτελέσεων.

Η Παραμυθιά εκπροσωπήθηκε στην γενική Συνέλευση, από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Καραγιάννη.

Η γενική συνέλευση, πραγματοποιείται παράλληλα με τις εκδηλώσεις για 76η επέτειο από το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων με 500 σχεδόν νεκρούς, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων με την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου και του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.
Στην γενική συνέλευση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ο Γιάννης Καραγιάννης Στην γενική συνέλευση του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων, για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, ο Γιάννης Καραγιάννης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.