ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ FERIEN-MESSE WIEN 2020

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ FERIEN-MESSE WIEN 2020


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Ηπείρου (Άρτας, Ιωαννίνων & Πρέβεζας) μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) και υποστηριζόμενα από την Περιφέρεια Ηπείρου, θα συμμετέχει σε κοινή προβολή με περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 στις 16-19 Ιανουαρίου 2020 στην Βιέννη (Αυστρία). 

Στο περίπτερο των Επιμελητηρίων: α) θα προβληθούν οι τέσσερις νομοί της Ηπείρου ως τουριστικός προορισμός, β) θα φιλοξενηθούν τουριστικές επιχειρήσεις Μέλη των Επιμελητηρίων, και γ) θα διανεμηθεί προωθητικό υλικό των προβαλλόμενων περιοχών και ενδιαφερόμενων επιχειρήσεών τους. 

Καλούμε τις επιχειρήσεις, Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ferien-Messe Wien 2020 φιλοξενούμενες στο περίπτερό μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Δευτέρα 30/12/2019 (στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr ή στο Fax: 2665029489). Επίσης, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν την προβολή φυλλαδίων τους στην έκθεση, καλούνται να τα προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου έως και την παραπάνω ημερομηνία. 



Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα Τακτικά Μέλη του Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής των εκθετών βαρύνουν τους ίδιους.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ FERIEN-MESSE WIEN 2020 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ FERIEN-MESSE WIEN 2020 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.