Στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Ηπείρου

Στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Ηπείρου


Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση “Ι.Μ.Τ.Μ. 2020” που διοργανώνεται στo Τελ Αβίβ του Ισραήλ το χρονικό διάστημα 11-12/2/2020 με δικό της σταντ στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Πρόκειται για τη μοναδική τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Ισραήλ – μια αγορά στόχος που τα τελευταία χρόνια καταδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ήπειρο – στην οποία η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετέχει ανελλιπώς. 

Επιπλέον, στο περιθώριο της έκθεσης ύστερα από πρωτοβουλία του Γ.Γ. ΕΟΤ κ. Φραγκάκη, θα υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και των 13 Περιφερειών της χώρας μας και των επαγγελματικών φορέων που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση, σε Business to Business (B2B) workshop στο Ισραήλ στις 13 Φεβρουάριο 2020. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, και στις b2b συναντήσεις στις 13 Φεβρουαρίου 2020, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας στο e-mail p.floros@php.gov.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ως την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης: http://www.imtm-telaviv.com/
Στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Ηπείρου Στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.