Συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι με πάνω από 15 κιλά κάνναβης, σε κρύπτες Ι.Χ.

Συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι με πάνω από 15 κιλά κάνναβης, σε κρύπτες Ι.Χ.


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδήγησαν χθες (14-02-2020) το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών (άνδρα – γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. 


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε κρύπτες στις πίσω πόρτες του οχήματος, (16) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (15) κιλών και (50) γραμμαρίων. 

Συνολικά κατασχέθηκαν: 
-15- κιλά και -50- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 
το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 
δύο κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι με πάνω από 15 κιλά κάνναβης, σε κρύπτες Ι.Χ. Συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι με πάνω από 15 κιλά κάνναβης, σε κρύπτες Ι.Χ. Reviewed by ebagelos on Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.