Ακόμα ένα χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 2,4 κιλά ηρωίνη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα ένα χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 2,4 κιλά ηρωίνη (+ΒΙΝΤΕΟ)



Η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, απέτρεψαν τη διάθεση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε ουσιοεξαρτημένα άτομα, συλλαμβάνοντας τρία άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών. 

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης χθες (21-02-2020) το μεσημέρι στην πόλη και σε χωριό της Άρτας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, αποθήκευση, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης – εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ομάδας ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω αλλοδαποί και ταυτοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, στο οποίο αποθήκευαν – απέκρυπταν ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους. 

Μετά από έρευνα στο ανωτέρω αγροτεμάχιο, βρέθηκαν κρυμμένες, σε δύο διαφορετικά σημεία και εντός παλαιών τσιμεντένιων αγωγών νερού, (9) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (2) κιλών και (402) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. 

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
· -2- οχήματα, 
· χρηματικό ποσό -700- ευρώ 
· -4- κινητά τηλέφωνα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Ακόμα ένα χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 2,4 κιλά ηρωίνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Ακόμα ένα χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 2,4 κιλά ηρωίνη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.