Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι

Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι 


Βανδαλισμό με συνθήματα προκάλεσαν άγνωστοι, στην παιδική χαρά που βρίσκεται μέσα στον προαύλιο χώρο του ναού Αγίων Αποστόλων στο Λαδοχώρι. 

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά ανακαινίστηκε πρόσφατα και είναι πράγματι λυπηρό να μην υπάρχει σεβασμός στους ελάχιστους κοινόχρηστους χώρους που υπάρχουν στην Ηγουμενίτσα.

Τα συχνά επεισόδια βανδαλισμού των κοινόχρηστων χώρων αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών μας, που παρατηρούνται στην πόλη μας, σίγουρα δεν τιμούν κανέναν μας.

Η διατήρηση της ποιότητας των παιδικών χαρών και των κοινόχρηστων χώρων, δεν  να αποτελεί ζήτημα λήψης και επιβολής μέτρων αλλά καθαρά θέμα σεβασμού.

Η παιδική χαρά βρίσκεται δίπλα από το 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας και θα προτείναμε στον δραστήριο διευθυντή του, να οργανώσει τον καθαρισμό της παιδικής χαράς από τα συνθήματα, με τη συμμετοχή μαθητών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και να διδαχθούν την αγάπη και τον σεβασμό των κοινόχρηστων χώρων, που είναι περιουσία όλων μας..
Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Βανδαλισμός στη παιδική χαρά στο Λαδοχώρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.