Ηγουμενίτσα: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου, έως το Δρέπανο (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου, έως το Δρέπανο (+ΒΙΝΤΕΟ)


Ξεκίνησαν οι εργασίες επέκτασης του ποδηλατόδρομου μέχρι την παραλία του Δρεπάνου και ως το καλοκαίρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.
To αντικείμενο του έργου αφορά σε επεμβάσεις στη βόρεια παραλιακή ζώνη της Ηγουμενίτσας, την περιοχή που αρχίζει από το σημείο διακοπής της 1ης εργολαβίας (υφιστάμενος Πεζόδρομος-Ποδηλατοδρόμος προς Δρέπανο) έως την αρχή του camping, με σκοπό την επέκταση δικτύου πεζών και ποδηλάτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ηγουμενίτσας. Το εν λόγω έργο έχει συνολικό μήκος 1.340,00 μέτρα. Η οριζοντιογραφία του προτεινόμενου έργου ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική οριογραμμή του υφισταμένου οδικού άξονα Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου, η δε μηκοτομή αυτού ακολουθεί ακριβώς τη μηκοτομή του προαναφερθέντος οδικού άξονος. 

Ειδικότερα: Στη Χ.Θ 2+0,600 της δημοτικής οδού από Ηγουμενίτσα προς Δρέπανο θα γίνουν εργασίες διαπλάτυνσης της επικίνδυνης στροφής στην οποία έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά ατυχήματα καθώς και για την εξασφάλιση του απαραίτητου εύρους για τη συνέχεια του ποδηλατόδρομου, ενώ οι εφαρμοζόμενες διατομές διακρίνονται σε δύο περιπτώσεις: 
* τμήμα Α (συν. μηκ. 690,00μ.): ως το μικρό πλάτωμα πάνω στο δρόμο το οποίο περιλαμβάνει 15 πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο, και 
* τμήμα Β (συν. μηκ. 650,00μ.): ως το camping το οποίο περιλαμβάνει πεζόδρομο, ποδηλατοδρόμο


Ηγουμενίτσα: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου, έως το Δρέπανο (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του ποδηλατόδρομου - πεζόδρομου, έως το Δρέπανο (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 02, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Θα γίνει και επέκταση των σκουπιδιών από τον νυν ποδηλατόδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.