Ηγουμενίτσα: Σκληρή επίθεση Γόγολου στον Σπύρο Κάτση

Ηγουμενίτσα: Σκληρή επίθεση Γόγολου στον Σπύρο Κάτση


Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης Αλλαγή Πορείας κύριος Κάτσης Σπύρος εγκάλεσε την παράταξη μας για το λόγο που επισκέφτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2020 το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στην Ηγουμενίτσας και γιατί δεν πήγαμε στο Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας να συμπαρασταθούμε στο προσωπικό του . 

Ο κύριος Κάτσης είπε όπως μπορείτε να ακούσετε και στο επισυναπτόμενο βίντεο "Πήγατε να δείτε τους γερόντους; Αυτοί δεν καταλαβαίνουν έχουν άνοια". 

Κύριε Κάτση να σας υπενθυμίσουμε ότι και το 2019 επισκεφτήκαμε το θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων όπως και το 2020 . 

Να σας θυμίσουμε επίσης κύριε Κάτση ότι οι ηλικιωμένοι και όχι μόνο βρίσκονται εκεί για κάποιο λόγο, είτε τα συγγενικά τους πρόσωπα είναι μακριά, είτε δεν έχουν, είτε για πολλούς άλλους λόγους. 

Επίσης να σας κάνω γνωστό, γιατί προφανώς δεν το ξέρετε διότι δεν το επισκεφτήκατε για να το γνωρίζετε ότι δεν έχουν άνοια όπως είπατε. 

Κύριε Κάτση εμείς επιλέξαμε να πάμε να πούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε αυτούς τους ανθρώπους που πιθανόν σε κάποιους τροφίμους δεν θα πήγαινε κανείς να τους ευχηθεί. 

Κύριε Κάτση όσο αναφορά το Τ.Ε.Ι. έχετε την ευθύνη ως κόμμα για το κλείσιμο τους. 

Υ/Γ. Αφού επικαλείστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαμε μια ανάρτηση σας, (βλεπ. Φωτογραφία) την εορταστική πρόσφατη περίοδο να κάνετε μεσημεριανή διάλεξη, θα μου πείτε τώρα που να βρείτε χρόνο για επισκέψεις σε Θεραπευτήρια και Τ.Ε.Ι. 

Κύριε Κάτση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την άποψη σας για τους "γερόντους με άνοια"; 
Κύριε Κάτση συνεχίστε να κάνετε διαλέξεις….. 
Κύριε Κάτση ως εκπαιδευτικός που είστε γνωρίζετε ότι στις 02 Ιανουάριου είναι ανοικτά ή κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα;


Ηγουμενίτσα: Σκληρή επίθεση Γόγολου στον Σπύρο Κάτση Ηγουμενίτσα: Σκληρή επίθεση Γόγολου στον Σπύρο Κάτση Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.