Παρουσίασε τα ... προικιά του λιμανιού

Παρουσίασε τα ... προικιά του λιμανιού



Δύο μέρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ηγουμενίτσα, ο ΟΛΗΓ εξέδωσε ανακοίνωση για να πει πόσο σημαντική και ουσιαστική είναι η δουλειά που γίνεται.

Έτσι ένας από τους στρατηγικούς στόχους, όπως αναφέρει, είναι η δημιουργία δικτύου από μαρίνες σε Ηγουμενίτσα, Σύβοτα, Πλαταριά και Σαγιάδα.

Επίσης οι δράσεις ώστε το λιμάνι να γίνει «πράσινο» με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα. Μάλιστα ετοιμάζεται ήδη η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου για την ρευματοδότηση των πλοίων.

«Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας έχει τις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης ώστε να μετατραπεί σε ατμομηχανή ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία τοποθετώντας την Ηγουμενίτσα στον χάρτη με τους μεγαλύτερους λιμένες της Ευρώπης», καταλήγει η ανακοίνωση..

Η… λεπτομέρεια που δεν αναφέρεται από τον ΟΛΗΓ είναι η πώληση του λιμανιού. 
Και για να ακριβολογούμε η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου..

Που σημαίνει ότι έργα 120 εκατομμυρίων που έγιναν και γίνονται δίνονται προίκα στον ιδιώτη και πανοπροίκι οι μελέτες για έτοιμες παρεμβάσεις του ΟΛΗΓ όπως οι μαρίνες, το υδατοδρόμιο κι άλλα..
Παρουσίασε τα ... προικιά του λιμανιού Παρουσίασε τα ... προικιά του λιμανιού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.