Ηγουμενίτσα: Συζήτηση για τα σχέδια της μαρίνας στο δημοτικό συμβούλιο ζητάει ο Δώρης Δήμας

Ηγουμενίτσα: Συζήτηση για τα σχέδια της μαρίνας στο δημοτικό συμβούλιο ζητάει ο Δώρης Δήμας


Προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Σας είναι γνωστό ότι η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε στο Δ.Σ. την παραχώρηση χώρων της "ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ" στην ΟΛΗΓ Α.Ε.
Σας είναι επίσης γνωστό ότι τόσο το ΚΚΕ όσο η Λαϊκή Συσπείρωση αγωνιζόμαστει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των χώρων που "ανήκουν" στην ΟΛΗΓ Α.Ε.
Σας είναι γνωστή επίσης η αντίθεση μας στην κατασκευή μαρίνας στο "βόρειο τμήμα του λιμένα Ηγουμενίτσας " καθώς και η επιχειρηματολογία μας. 

Σας παρακαλούμε να δείτε τα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας (https://www.thespro.gr/2020/02/blog-post_47.html) για την κατασκευή της μαρίνας και να απαντήσετε σήμερα για το "αβάσιμο" των επιχειρημάτων μας. 

Να απαντήσετε, εκτός από το θέμα του ξεπουλήματος ,στο ερώτημα οι χώροι που καλύπτουν σήμερα λαϊκές ανάγκες σε άθληση, αναψυχή, διασκέδαση, πολιτισμό τι θα γίνουν αν εφαρμοστούν αυτά τα σχέδια; 
Να τοποθετηθείτε δημόσια και ανοικτά που και πως θα υπάρχει λαϊκή πρόσβαση στην θάλασσα. Ν
α απαντήσετε ποιος ωφελείται από αυτού του είδους την "ανάπτυξη". Πάντως όχι οι κάτοικοι της πόλης μας που αποκλείονται από το θαλάσσιο μέτωπο. 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει το θέμα να συζητηθεί στο Δ.Σ. 

Ηγουμενίτσα 13/02/2020
Για την Λαϊκή Συσπείρωση
Δώρης Δήμας
Ηγουμενίτσα: Συζήτηση για τα σχέδια της μαρίνας στο δημοτικό συμβούλιο ζητάει ο Δώρης Δήμας Ηγουμενίτσα: Συζήτηση για τα σχέδια της μαρίνας στο δημοτικό συμβούλιο ζητάει ο Δώρης Δήμας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.