Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του στην Παραμυθιά

Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του στην Παραμυθιά | Φωτογραφίες

Παρουσία των τοπικών αρχών, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκοψε την πίτα του το πρωί του Σαββάτου στο κατάμεστο απο κόσμο Θέατρο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν:

Οι βουλευτές Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας και Μάριος Κάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου και Ηγουμενίτσας Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Λώλος αντίστοιχα, η αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος και ανάπτυξης Σταυρούλα Μπραΐμη, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕΕ Γιώργος Καββαθας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο περιφερειακός διοικητής του λιμενικού σώματος Αντώνης Μάζης, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γιόκας Λεωνίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ Θανάσης Πορφύρης, π ηγούμενος της Ι.Μ Γηρομεριου Αρχ. Μεθόδιος Ντελλης, ο πρ. βουλευτής Ηλίας Βεζδρεβάνης και πλήθος μελών της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσπρωτίας.

Την ανάγκη της μείωσης των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Θεσπρωτία, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, ο οποίος παρουσίασε όλες τις υλοποιημένες δράσεις καθώς και τις προγραμματισμένες για το 2020. «Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπως πάντα, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές και θα παρεμβαίνει όπου και όπως πρέπει,
προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των μελών του, αλλά και να προτείνει εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα ανάπτυξης της περιοχής. Δεν μένουμε όμως μόνο στα λόγια. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις υποστήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Πασχος.

Στο οικονομικό περιβάλλον που βρισκόμαστε και την προοπτική που ανοίγεται αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας ο οποίος ανέφερε μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Στις προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιο συγκεκριμένα στην μείωσης των φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτιας Μαριος Κάτσης.

Τις ευχές του για γρήγορη επανεκκίνηση της οικονομίας και την εκτιμηση πως αυυο θα συμβεί συντομα εδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμας Πιτούλης

Στους επιχειρηματίες της Θεσπρωτίας που παρα την δυσμενή οικονομική κατάσταση της αγοράς, επιλέγουν τον δυσκολο δρόμο της διατήρησης των επιχειρήσεων χωρις απολύσεις και χωρις κάθετες μειώσεις μισθών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Στις δράσεις της γενικης συνομοσπονδιας βιοτεχνών επαγγελματιών και εμπορων Ελλάδος αναφέρθηκε ο προεδρος της ΓΣΒΕΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Περισσότερα απο την εκδήλωση καθως και βίντεο με οτι συνεβη το πρωι του Σαββάτου στο Θέατρο Καρκαμισι, σε επόμενο άρθρο.



















Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του στην Παραμυθιά Το επιμελητήριο έκοψε την πίτα του στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 08, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.