Σήμερα στην Ηγουμενίτσα, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Σήμερα στην Ηγουμενίτσα, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας


Σήμερα Τετάρτη θα βρίσκεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και θα ενημερώνει τα πληρώματα σε επιβατηγά και εμπορικά πλοία για τα μέτρα προφύλαξης, καθώς και το προσωπικό του Λιμενικού, του Οργανισμού Λιμένος, καθώς και των εργαζόμενων στις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 


Το κλιμάκιο θα εφιστά επίσης την προσοχή σε επιβάτες και πληρώματα, ώστε να εντοπίσει εάν κάποιος έχει επισκεφτεί πρόσφατα, πριν από την καραντίνα, της πληγείσες από τον ιό περιοχές της Ιταλίας.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη με όλους τους συναρμόδιους φορείς στην έδρα της Περιφέρειας στην Ηγουμενίτσα.

Σε πλήρη ετοιμότητα το Νοσοκομείο Φιλιατών

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το νοσοκομείο Φιλιατών, για την υποδοχή και την αντιμετώπιση τυχόν ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού, σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ήδη έχει διαμορφωθεί ειδικός θάλαμος για την απομόνωση ύποπτου ασθενή, ενώ υπάρχει πληρότητα από μάσκες και ειδικές στολές για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που θα έρθει σε επαφή μαζί του.


Τυχόν ύποπτο κρούσμα θα απομονωθεί στον ειδικό θάλαμο, μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ήπειρο, που είναι το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Σήμερα στην Ηγουμενίτσα, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Σήμερα στην Ηγουμενίτσα, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.