Ηγουμενίτσα: Πολύ καλά έπραξε η Ρεγγίνα...

Ηγουμενίτσα: Πολύ καλά έπραξε η Ρεγγίνα...



Την Τετάρτη τελικά θα βρεθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και θα ενημερώνει τα πληρώματα σε επιβατηγά και εμπορικά πλοία για τα μέτρα προφύλαξης, καθώς και το προσωπικό του Λιμενικού, τπυ Οργανισμού Λιμένος, καθώς και των εργαζόμενων στις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 

Το κλιμάκιο θα εφιστά επίσης την προσοχή σε επιβάτες και πληρώματα, ώστε να εντοπίσει εάν κάποιος έχει επισκεφτεί πρόσφατα, πριν από την καραντίνα, της πληγείσες από τον ιό περιοχές της Ιταλίας.

Φαίνεται όμως πως το Υπουργείο Υγείας κινείται σε ... ρυθμούς δημοσίου.

Ήδη όμως το απόγευμα της Δευτέρας, καταπλέει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πλοίο Έλυρος, προερχόμενο από τη Βενετία.

Πολύ καλά έπραξε λοιπόν η πρόεδρος του ΟΛΗ κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και προκάλεσε σύσκεψη για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωναϊό.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, 24/2/2020 η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων και την Διευθύντρια Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωναϊό. 

Έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν στο ενδεχόμενο ύποπτου περιστατικού με λοίμωξη από τον νέο ιό στο χώρο του λιμένα, και επίσης δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό. 

Κοινή παραδοχή όλων είναι ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική.


Ηγουμενίτσα: Πολύ καλά έπραξε η Ρεγγίνα... Ηγουμενίτσα: Πολύ καλά έπραξε η Ρεγγίνα... Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.