Πάρκινγκ ΟΛΗΓ: Παρκάρουμε και επάνω στον ποδηλατόδρομο

Πάρκινγκ ΟΛΗΓ: Παρκάρουμε και επάνω στον ποδηλατόδρομο


Μετά από αρκετά χρόνια παραπόνων για την λειτουργία του παρκινγκ στη θέση του παλαιού λιμένα Ηγουμενίτσας, επιτέλους έχει μπει μια τάξη τους τελευταίους μήνες.

Τα αγροτικά και τα SUV όπως τα είχαμε συνηθίσει να σκαρφαλώνουν στα χωρίσματα εντός του παρκινγκ έχουν εξαφανιστεί, έχουν τοποθετηθεί πινακίδες ενημέρωσης απαγόρευσης στάθμευσης τροχόσπιτων και τροχοβιλών και φυσικά δύσκολα βλέπουμε και λεωφορεία εντός.

Οι θέσεις για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετές αλλά από την άλλη η ροή εντός του παρκινγκ είναι καλύτερη και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι είναι και δωρεάν. Στα συν είναι ότι μας επιτρέπουν να παρκάρουμε και ακόμα ποιο μέσα στο παλαιό λιμάνι. 

Εδώ φυσικά εμφανίζονται οι ασυνείδητοι η οποίοι ξεκίνησαν να παρκάρουν και επάνω στον ποδηλατόδρομο ο οποίος κινείται περιμετρικά του παρκινγκ χωρίζοντας αν θέλετε το παλαιό λιμάνι στην μέση.

Όπως θα είδατε και στην φωτογραφία του θέματος, έξυπνοι αποφάσισαν να παρκάρουν επάνω στον ποδηλατοδρομο και συγκεκριμένα στην άκρη για να μην «ενοχλούν» καλύπτοντας έτσι την γραμμή που προορίζεται για τα άτομα με πρόβλημα στην όραση.

Εδώ είναι που ερχόμαστε ξανά και ζητάμε τον τακτικό έλεγχο εντός του πάρκινγκ από την αρμόδια αρχή ώστε να εξαλείψουν σιγά σιγά τέτοια φαινόμενα.

Το ότι δεν βρίσκουμε να παρκάρουμε δεν δίνει άφεση σε όποιον θέλει να παρκάρει όπου θέλει και όπως θέλει.
Πάρκινγκ ΟΛΗΓ: Παρκάρουμε και επάνω στον ποδηλατόδρομο Πάρκινγκ ΟΛΗΓ: Παρκάρουμε και επάνω στον ποδηλατόδρομο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.