Η καλύτερη τοπική εκδρομή για τους τουρίστες στον Δήμο Σουλίου - ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΓΟΥ

Η καλύτερη τοπική εκδρομή για τους τουρίστες στον Δήμο Σουλίου - ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΓΟΥ 


Ο Δήμος Σουλίου προσφέρετε για ημερήσιες εκδρομές για τους τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους στην παραλιακή ζώνη από Ηγουμενίτσα ως την Πάργα . 

Η καλύτερη διαδρομή που προτείνω και στους πελάτες μου τουρίστες και τους μένει αξέχαστη είναι η εξής : 

Ξεκινάμε από τα στενά του Καλαμά , ανηφορίζουμε την αρχαία Οσδίνα με τις βυζαντινές εκκλησίες , το Μοναστήρι της Μίχας και το Μοναστήρι των Παγανιών και τα διατηρητέα πετρόχτιστα αρχοντικά , μια στάση στις νεροτριβές κα φτάνουμε στην πόλη της Παραμυθιάς κατά προτίμηση Σάββατο για να πάρουμε μια γεύση από το παραδοσιακό παζάρι με τα τοπικά προϊόντα και την τοπική κουζίνα κυρίως τις ψησταριές . 

Η ξενάγηση στην Παραμυθιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα στην ΚΟΥΛΙΑ με το πρωτότυπο ρολόι , στο ιστορικό αρχείο της Παραμυθιάς που συστεγάζεται με τα Γενικά Αρχεία του κράτους , στο κτίριο που στεγαζόταν παλιά το Διοικητήριο , εκεί θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς και σας θα ξεναγήσουν με μεγάλη προθυμία οι 2 κυρίες , κ. Λάππα Κωνσταντίνα και Κάλλη Ιωάννα, τα group με ραντεβού στο τηλέφωνο ( τηλ: 2666-0-22712 e-mail: gakpam@sch.gr ) . 

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα Βυζαντινά λουτρά στον Μητροπολιτικό ναό που φυλάσσεται μέρος των λειψάνων του Αγίου Δονάτου και την Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας . 

Στο κάστρο του Αι Δονάτου και στον αρχαιολογικό χώρο της Ελαίας και της Φωτίκης .Η διαδρομή θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο Σούλι , τα διατηρητέα σπίτια των οπλαρχηγών , το Κούγκι και το κάστρο .Κατεβαίνοντας από το μονοπάτι στη σκάλα της Τζαβέλαινας , φτάνοντας στις πηγές του μυθικού Αχέροντα εδώ θα απολαύσετε τις δραστηριότητες στο ποτάμι , κανό ,καγιάκ , ιππασία κτλ. 

Δεν σας κούρασα με όλα τα αξιοθέατα και με περισσότερες λεπτομέρειες για να σας κινήσω την περιέργεια να τις ανακαλύψετε μόνοι σας και να την προτείνετε σε γνωστούς και φίλους . 

Το πιο σημαντικό είναι να το προτείνουν οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων στους πελάτες τους και τα τουριστικά γραφεία να συμπεριλάβουν αυτή την εκδρομή στο πρόγραμμα τους .Ας πάρουν την πρωτοβουλία τα 2 τουριστικά σωματεία του Δήμου Σουλίου με την επιτροπή τουριστικής προβολής να καλέσουν τους τουριστικούς πράκτορες Συβότων και Πάργας που οργανώνουν εκδρομές με group να τους ξεναγήσουν και να ενημερώσουν λεπτομερώς . 

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, έχει συστήσει στα μέλη της από το 2017 και την προτείνουν στους πελάτες τους και θυμούνται μια καταπληκτική εκδρομή και μια αξέχαστη εμπειρία . 

ΖΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ 
& ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
« Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ » ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η καλύτερη τοπική εκδρομή για τους τουρίστες στον Δήμο Σουλίου - ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΓΟΥ Η καλύτερη τοπική εκδρομή για τους τουρίστες στον Δήμο Σουλίου - ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΗΓΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.