Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία και ένταση έξω από τις τράπεζες (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία και ένταση έξω από τις τράπεζες (+ΒΙΝΤΕΟ)



Δυσκολία αντιμετώπισαν όσοι θέλησαν να κάνουν συναλλαγές σήμερα στην τράπεζα. 

Δεύτερη ημέρα μεγάλου συνωστισμού στα ΑΤΜ των τραπεζών, καθώς χθες πιστώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των συντάξεων του Απριλίου και οι περισσότεροι σπεύδουν να πάρουν τα χρήματα που χρειάζονται.

Έτσι ουρές σχηματίζονται από νωρίς το πρωί έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών, χωρίς πολλές φορές να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και περισσότερο χωρίς να απολυμαίνονται τα πλήκτρα των μηχανημάτων, τα οποία αγγίζουν χιλιάδες χέρια. Κι αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχουν προβλέψει οι τράπεζες, ώστε πολύ συχνά μέσα στην ημέρα να ψεκάζονται τα πλήκτρα με ειδικό υγρό.

Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος.

Ο κόσμος έπρεπε να μπαίνει ένας - ένας και κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους από τον χρόνο αναμονής.

Πάντως, δεν λείπουν και οι στιγμές έντασης μεταξύ των συγκεντρωμένων, όπως νωρίτερα έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Ηγουμενίτσα. 

Μάλιστα, στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι αστυνομικοί, οι οποίοι επέβαλαν την τάξη, ενώ ζήτησαν από τους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις που είναι απαραίτητες για την προστασία τους.

Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία και ένταση έξω από τις τράπεζες (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία και ένταση έξω από τις τράπεζες (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 31, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.